GARANTIE EN BEZORGING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Zakelijk account openen

Hoe het werkt

Neem telefonisch contact op via 010 798 89 69 en je komt direct bij onze accountmanagers terecht. Zij helpen je graag met het aanmaken van je zakelijke account. Het gaat nóg sneller als je alle bedrijfsgegevens bij de hand hebt. Geen tijd om te bellen? Mail dan naar zakelijk@coolblue.nl

Hierom word je zakelijk klant

  • Razendsnelle service
  • Niemand houdt van wachten. Daarom hoef je bij ons nooit lang te wachten als je belt en op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. Je bestelling heb je morgen of zelfs vandaag nog op kantoor. 

 

  • Je eigen accountmanager
  • Klinkt heel chique, is vooral heel gemakkelijk. Iedere zakelijke klant heeft een eigen accountmanager, die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. 

 

  • Kortingsmogelijkheden
  • Is de orderwaarde hoger dan € 2500,- of bestel je meer dan 3 stuks? We maken graag een offerte op maat. We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften. En een prijs die lager wordt wanneer je meer bestelt. 

 

  • Achteraf betalen
  • Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo gemakkelijk. Meer weten? Bekijk de 

informatiepagina

   over kopen op rekening.

 

Het plaatsen van bestellingen maken we jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden we je een aantal extra opties aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, om te bestellen via inkooporders en om online op rekening te kopen. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan een zakelijk account aan.

 

Offerteaanvraag

Is de bestelwaarde hoger dan € 2500,- of wil je meer dan 3 stuks bestellen? Vraag een offerte aan! Een offerteaanvraag doe je direct bij jouw account manager. Dit kan door te bellen naar 010 798 89 69 of per mail via zakelijk@coolblue.nl. In veel gevallen krijg je aan de telefoon naast passend advies geven ook meteen al een goede aanbieding. Er kan dan ook gelijk een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo gemakkelijk voor de administratie. Ben je akkoord met de offerte? Dat zien we graag schriftelijk bevestigd. Je kan deze bevestiging direct naar jouw account manager mailen.

 

Inkooporder

Wil je door middel van een order uit jullie inkoopsysteem een bestelling plaatsen? Dit kan door de order te mailen naar zakelijk@coolblue.nl. Wij nemen jullie interne referenties over op de facturen om de administratie overzichtelijk te houden.

 

Online op rekening

Als zakelijke klant is het mogelijk om online op rekening te bestellen. Is het online op rekening kopen goedgekeurd? Dan kunnen we met een aanvullende overeenkomst online op rekening kopen voor je activeren.

Betalen hoort er helaas ook bij. Gelukkig is betalen ook voor de zakelijke klant heel gemakkelijk. Dit kan gewoon met vooruitbetaling. Daarnaast bieden we onze zakelijke klanten ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

 

Op rekening kopen

Als bedrijf is het natuurlijk handig om de facturen achteraf te kunnen betalen. Eén van de voordelen van Coolblue Zakelijk is de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wel zo gemakkelijk.

 

Voorwaarden op rekening kopen

We begrijpen dat je als bedrijf op rekening wilt bestellen en we maken dit graag mogelijk. Maar we willen wel zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel hiervoor in aanmerking. Daarnaast voeren wij altijd een financiële achtergrond check uit.

 

Als je bij ons op rekening bestelt verwachten we dat je binnen 30 dagen betaalt. Het is niet mogelijk om facturen op te sparen en 1 maandelijkse factuur te ontvangen.

 

Bestellingen op rekening worden uitsluitend bezorgd. Ophalen in de winkel is dus geen mogelijkheid.

 

Hoe werkt kopen op rekening?

Fijn, jouw bedrijf voldoet aan de voorwaarden en het krediet is toegekend! Bestellingen kunnen nu op rekening geplaatst worden. Dit kan door een mail te sturen naar jullie accountmanager. Via de website is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Voor het online op rekening kopen hebben we een aanvullende overeenkomst. Vraag de overeenkomst aan bij jullie accountmanager. Hij maakt het graag in orde.

 

Meerdere bestellers?

Zijn er meerdere personen die de bestellingen plaatsen? Geef dit aan bij jullie accountmanager, dan regelen we dat anderen ook op rekening kunnen bestellen.

We begrijpen dat jullie in het weekend lekker vrij zijn. Zijn we zelf ook. Daarom kun je jouw accountmanager doordeweeks bereiken tussen 08.00 en 17.30 uur.

 

Bezorging

We gaan ervan uit dat levering in het weekend niet mogelijk is. Daarom bezorgen we bij onze zakelijke klanten standaard doordeweeks. Als je op vrijdag bestelt en alle producten zijn op voorraad, bezorgen we de eerstvolgende maandag. Wel in weekend ontvangen? Geef dit aan bij het plaatsen van je bestelling.